'KULTURA' NA TRIBINAMA

Ružna scena u play-offu Lige prvaka; i hrvatskog reprezentativca počastili s desetak 'srednjaka'

23.08.2018 u 09:32

Bionic
Reading

U prvoj utakmici play-offa Lige prvaka Ajax je kod kuće svladao Dinamo Kijev 3:1 nošen velikom potporom navijača koji su se istaknuli i neprimjerenim gestama prema suparnicima

Na rasprodanoj Johan Cruijff Areni nizozemski prvak bio je dominantan i zasluženo slavio s dva gola prednosti. Domaći su u 2. minuti poveli pogotkom Van de Beeka. Kedziora je izjednačio u 16. minuti, a Nizozemci su do kraja prvog dijela još dvaput zatresli mrežu, u 35. minuti učinio je to Ziyech, a u 43. minuti Dušan Tadić.

Mora se spomenuti kako je Ajax imao fantastičnu potporu u svojem dvorištu, huk s tribina nosio ih je svih 90 minuta, ali dio navijača nizozemskog predstavnika istaknuo se i neprimjerenim gestama prema nogometašima kijevskog Dinama.

Ajaxovi navijači prije utakmice s Dinamom Izvor: Društvene mreže

Kada su gosti zabili i slavili pogodak u blizini suparničkih navijača, s tog dijela tribine prema njima bilo je upućeno na desetke 'srednjaka' i vulgarnih povika. Među društvom koje se veselilo pogotku bio je i hrvatski reprezentativac Josip Pivarić (odigrao svih 90 minuta) koji je tako isto 'počašćen' srednjim prstom.

Ružna fotografija Ajaxovih navijača brzo se proširila društvenim mrežama.

  • +4
Ajax - Dinamo Kijev Izvor: Profimedia / Autor: N. N.