SVAŠTA

Ružičasti 'vanzemaljac' prekinuo utakmicu

23.10.2010 u 18:49

Bionic
Reading

U susretu 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur i Everton su igrali 1:1, dok je Chelsea kod kuće pobijedio Wolverhampton sa 2:0 i povećao vodstvo na ljestvici. Zanimljivo je bilo i na susretu Sunderlanda i Aston Ville (1:0), ali ne samo zbog nogometa

Na White Hart Laneu Everton je poveo preko Leightona Bainesa u 17. minuti, a na konačnih 1:1 izjednačio je Rafael van der Vaart već u 20. Od hrvatskih igrača u sastavu Tottenhama igrao je samo Luka Modrić, koji je na travnjaku proveo svih 90 minuta, dok je Niko Kranjčar bio na klupi. Stipe Pletikosa i Vedran Ćorluka nisu kandidirali za nastup.

Chelsea je slavio na Stamford Bridgeu protiv Wolverhamptona pogocima Maloude i Kaloua, pa će ostati vodeći i nakon ovog kola jer ima pet bodova više od Manchester Cityja koji igra u nedjelju. Londonskoj momčadi to je bila osma uzastopna domaća premijerligaška utakmica bez primljenog gola, čime su postavili novi klupski rekord.

Wigan i Bolton su odigrali 1:1, a u sastavu gostiju nije bilo Ivana Klasnića koji odrađuje kaznu zbog crvenog kartona. West Bromwich Albion je kod kuće pobijedio Fulham sa 2:1, a Birmingham je bio bolji od Blackpoola sa 2:0.

Odličan dan domaćina zaključio je Sunderland trijumfom nad Aston Villom (1:0), a gledatelji su na toj utakmici mogli vidjeti i malu predstavu kada je na travnjak uletio čovjek u ružičastom kostimu te je malo popričao sa sucem dok ga nisu sredili zaštitari. Tko zna, možda je roza boja motivirala domaće dečke protiv uvijek neugodne Aston Ville.