I MOURINHO IM SE DIVI

Rusi u transu: U Madrid idemo po iznenađenje

22.02.2012 u 07:30

Bionic
Reading

Iako je Real favorit u dvoboju s moskovskim CSKA-om, Rusi se nadaju da bi u Madridu mogli do iznenađenja. Krila im je dao pogodak Šveđanina u posljednjoj sekundi utakmice

Euforija je posve zahvatila igrače i navijače moskovskog CSKA. Uspjeli su domaćini prvi u ovoj sezoni 'kraljevskom klubu' otkinuti bod pa sada već maštaju o iznenađenju.

'Navijači su nas sjajno bodrili, do kraja utakmice su nas nosili, vjerujući u nas i da nećemo izgubiti. Naravno, i nama na terenu je bilo sjajno kada smo izjednačili u posljednjoj sekundi dvoboja', rekao je golman domaće momčadi Sergej Čepčugov, a potom se osvrnuo i na snagu suparnika iz Madrida.

'Nisam ih se uplašio, pa i igrači Reala su samo ljudi. Mislim da su, nakon ovakvog rezultata, izgledi za prolazak u četvrtfinale posve izjednačeni. U Madridu ćemo dati sve od sebe i idemo po iznenađenje', hrabro je poručio vratar CSKA.

Jose Mourinho uoči dvoboja strahovao je od hladnoće, umjetne trave... No kući odlazi s remijem i postignutim golom, što znači da u Madridu može ostati i 0:0.

'Rezultat nas je, naravno, razočarao ali je to, ipak, dobar rezultat. Trebali smo postići još jedan gol i ostvariti pobjedu, ali moram priznati da je CSKA posve zasluženo izjednačio. A do tog su uspjeha stigli samo zato jer su se borili do zadnje sekunde', rekao je Mourinho. No Jose ne bi bio Jose da se nije osvrnuo i na suce, koji su, po njegovu mišljenju, domaćinima dopustili grubu igru.