FIFA_SP_2018.svg

OVO MORATE POGLEDATI

Rusi s klincima napravili genijalnu rekonstrukciju finala; nedostajali su samo zagrljaji predsjednice Hrvatske

Bionic
Reading

Na nacionalnoj ruskoj televiziji (RT) napravili su rekonstrukciju finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske (2:4) u kojoj glavnu ulogu na travnjaku imaju klinci

Svi u Hrvatskoj dobro znamo na koji način je naša reprezentacija pala u finalu. Prvo autogol, pa čudan penal uz 'asistenciju' VAR-a, zatim odbijanac...

Uglavnom sve se urotilo protiv Dalićevih izabranika koji su bili bolji i koji su svojim izvedbama tijekom cijelog turnira oduševila svjetsku nogometnu javnost.

SP je iza nas, sportske rubrike polako se okreću prema nacionalnim prvenstvima i drugim sportovima, ali svako malo pojavi se neka zanimljivost vezana uz najvažniji nogometni događaj u 2018.

Tako je ruska RT snimila zanimljiv uradak. Napravili su rekonstrukciju finala, a na travnjaku su bili klinci koji su 'reprizirali' golove s utakmice Hrvatske i Francuske. I moramo priznati da su to odlično izveli, situacije su gotovo identične, a i njhov sudac je upotrijebio VAR. Na kraju sve završava slavljem francuskih dječačića.

Klinci odglumili finale Hrvatska - Francuska Izvor: Društvene mreže

Video je skoro savršen. Zašto 'skoro', jer nešto ili netko nedostaje. Nema 'dvojnice' predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović koja je poslije finala pozornost javnosti privukla na sebe grljenjem i ljubljenjem nogometaša obje reprezentacije te je bila glavna priča u svim medijima.

Tako su dječaci ostali bez zagrljaja...

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal