cska želi marića

Rusi ostaju bez Nikole Vlašića, ali dovode prvog strijelca HT Prve lige?

24.05.2019 u 18:51

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama ruskog Sport Ekspressa, moskovski CSKA želi svoje redove pojačati ovog ljeta Mirko Marićem, napadačem koji proživljava odličnu sezonu u redovima Osijeka...

Podsjetimo, 24-godišnji nogometaš Osijeka postigao je 18 golova ove sezone u HT Prvoj ligi i uoči posljednjeg kola i dvoboja s Interom dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca s Mijom Caktašem.

  • +3
HT Prva liga, 34. kolo: Osijek - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Dobri nastupi Mirka Marića nisu ostali nezamijećeni u Europi pa se tako već pisalo o interesu Rangersa i Fenerbahčea za njega, a ovog petka ruski Sport Ekspress tvrdi kako se u utrku uključuje i moskovski CSKA.

Izvor: Screenshot / Autor: Vimeo

CSKA ima odlična iskustva s hrvatskim nogometašima još iz doba Ivice Olića, a ove sezone za njega je uspješno nastupao Nikola Vlašić, no vratit će se s posudbe u Everton tijekom ljeta, jer Moskovljani nemaju novca trajno ga vezati, s obzirom da trenutno vrijedi više od desetak milijuna eura. Mirko je pak puno jeftiniji i došao bi tek nekoliko milijuna eura.

Ako se transfer realizira, Marić bi nastavio hrvatsku tradiciju u Moskvi, ali posao definitivno još nije siguran, jer mladi napadač ima na izbor više uglednih klubova ovog ljeta...