PORTUGALAC OTKRIVA

Ronaldu je u Realu lijepo, ali United voli

05.07.2013 u 15:41

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo stao je na kraj nagađanjima kako bi ovoga ljeta mogao napustiti Real Madrid i vratiti se u Manchester United

'Manchester United je klub koji je u mom srcu još otkad sam postao njegov član. Svi znaju koliko volim taj klub. No, moja budućnost je u Real Madridu i želim ostati ovdje', rekao je nedvosmisleno Ronaldo.

'Sada nije vrijeme za razgovor o mojoj budućnosti. Bit će za to vremena uoči početka iduće sezone. Sada je vrijeme za odmor nakon dugačke sezone od 10 mjeseci. Ja uživam igrajući za Real Madrid, četiri godine sam njegov član i u njemu želim i ostati', dodao je sjajni portugalski napadač.

'Što se tiče reprezentacije Portugala, nadam se da ćemo se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo, to je naš veliki cilj. Radujem se mogućnosti da nastupim na svjetskoj smotri. Moj osobni cilj je uvijek igrati sve bolji i bolji nogomet, tako će biti i iduće sezone. Nastojat ću biti usredotočen cijelu sezonu, moji suigrači i ja želimo osvojiti španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka. To su uvijek iste želje', zaključio je Ronaldo.