PRAVI PROFESIONALCI

Ronaldovi 'poljupci i cvijeće' na dočeku Garethu Baleu

11.09.2013 u 22:29

Bionic
Reading

Stavljanjem potpisa na ugovor s Realom, transfer velškog nogometaša Garetha Balea postao je najvredniji u nogometnom svijetu. A pretekao je čak i transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real

Naravno, zbog toga se mislilo da bi odnos Baela i Cristiana Ronalda mogao biti zategnut, to jest da bi moglo biti ljubomore. Međutim, prema prvim slikama, jer Bale se tek nakon okončanja reprezentativnih obveza pojavio u Realovu kampu, jasno je da je riječ o pravim profesionalcima i da su se srdačno pozdravili.

I baš kao što je prošlog ljeta s formom muku mučio Luka Modrić, čekajući transfer iz Tottenhama, isto se sada događa i Baleu pa je pomoćni trener Reala Zinedine Zidane najavio njegove sljedeće dane.

'Nije prošao pripreme i morat ćemo ga polako uvoditi u momčad. Neće igrati ovoga vikenda, a kasnije bi već protiv Getafea trebao dobiti određenu minutažu. Krajem mjeseca igramo s Atleticom i tada bi on, ako bude u formi, mogao odigrati značajniju ulogu. Ali ne treba stavljati pritisak na njega; pričekajmo godinu dana pa ćemo onda vidjeti je li nam se isplatio', rekao je Zidane.