cristianova nova obitelj

Ronaldove riječi o Mandži i Juventusu koje će odjeknuti: Takve suigrače još nije imao...

10.12.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo oduševljen je što u Juventusu ima nesebične suigrače poput Marija Mandžukića i Paula Dybale te naglašava kako je torinska momčad prava obitelj, što nije bio slučaj u Madridu...

U velikom intervjuu za Gazzettu dello Sport slavni 33-godišnji Portugalac progovorio je o situaciji u svlačionici Juventusa u kojoj čini se vlada puno veća kemija nego u onoj Realovoj u kojoj je proveo punih devet sezona.

  • +4
Juventus - Inter, 15. kolo Serie A, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

'Ovo je najbolja grupa igrača s kojima sam igrao. Mi smo momčad. Drugdje neki misle da su veći od drugih, a u Juventusu smo svi isti, suigrači su skromni i samo žele pobjeđivati. Kad Dybala ili Mandžukić ne zabiju pogodak, svejedno su sretni i smiješe se,' izjavio je Cristiano Ronaldo koji je dodao:

'To je nešto lijepo i radi razliku. U Madridu su također skromni, ali ovdje puno više. Ovo je nešto sasvim različito od Madrida, mi smo poput obitelji.'

Portugalac ne želi da se Juventus pojača bivšim suigračima iz Reala, osim možda s jednim.

'Vidim što se piše o Baleu, Asensiju, Jamesu, ali iskreno, Juventusu ne trebaju drugi igrači. Trebate razgovarati s predsjednikom. U budućnosti, tko zna. Marcelo je moćan. Otvaramo vrata dobrim igračima, a on je jedan od njih,' kaže nogometna superzvijezda i tvrdi da se na treninzima stalno kladi s Mandžukićem, Dybalom i Khedirom te u većini slučajeva dobiva, a nagrade su manje količine eura ili boca vina.

Nije propustio priliku niti poslati poruku najvećem rivalu Lionelu Messiju.

'Ne nedostaje mi. Igrao sam u Portugalu, Engleskoj, Španjolskoj i Italiji i za reprezentaciju, dok on cijelo vrijeme igra u Primeri. Možda on mene treba više nego ja njega. Za mene je život izazov, sviđa mi se i volim usrećivati druge. Volio bih da Messi jednog dana dođe u Italiju, da prihvati taj izazov poput mene. Međutim, ako je sretan tamo, to poštujem. Fantastičan je igrač i dobar momak, no ja ništa nisam izgubio dolaskom ovdje. Ovo je moj novi život i sretan sam,' zaključio je ove godine drugi nogometaš svijeta po izboru Uefe, Fife i France Footballa, odmah iza Luke Modrića.