PROVOKACIJE

Ronaldov rekord za sva vremena, no sigurno su ga uzdrmali ovi uzvici s tribina

14.12.2017 u 09:01

Bionic
Reading

Real Madrid se plasirao u finale klupskog prvenstva svijeta, a utakmicu će pamtiti i Cristiano Ronaldo, ne samo zbog rekorda kojeg je postavio, nego i uzvika s tribina koji su ga sigurno pogodili

Europski prvak je izveo preokret protiv Al Jazire 2:1 te izborio završnu utakmicu sa Gremijem. Azijski suparnik je poveo u 45. minuti golom Romarinha, izjednačio je Cristiano Ronaldo u 53. minuti na asistenciju Luke Modrića koji je proglašen i igračem utakmice, a pobjednički pogodak za Španjolce zabio je Gareth Bale u 82. minuti.

Inače, na toj utakmici Ronaldo je došao do novog rekorda u svojoj karijeri. To mu je bio šesti gol na ovom natjecanju, nitko nema više. Iza njega su ostali Lionel Messi i Luis Suarez (oba Barcelona) te Cesar Delgado (Monterrey) sa po pet pogodaka.

  • +11
Cristiano Ronaldo na klupskom svjetskom prvenstvu 2017. Izvor: Reuters / Autor: MATTHEW CHILDS

No raspoloženje Portugalcu sigurno je pokvario dio navijača na tribinama koji su u jednom trenutku, iziritirani protestima Ronalda, počeli glasno skandirati - 'Messi, Messi'.

They really hit Ronaldo with a "Messi" chant 😂 (via yous0f/Twitter)

Objavu dijeli Bleacher Report (@bleacherreport)

Mislimo da ništa ne može tako pogoditi napadača Real Madrida kao kada za vrijeme utakmice fanovi uzvikuju ime njegovog najvećeg rivala kojeg uopće nema na klupskom svjetskom prvenstvu.  

  • +35
Al Jazira - Real Madrid, polufinale SP klubova 2017. Izvor: Reuters / Autor: AMR ABDALLAH DALSH