jasna poruka

Ronaldo se napokon oglasio i otklonio dvojbe: Sada je sve na upravi Juventusa...

21.04.2019 u 09:08

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nakon osvajanja naslova prvaka Italije s Juventusom poručio je talijanskoj javnosti da ostaje u klubu sljedeće sezone 'tisuću posto'...

Slavni 34-godišnji Portugalac nakon ove subote može reći da je u karijeri osvojio naslove prvaka u Premiershipu, Primeri i Seriji A. U svojoj prvoj sezoni s Juventusom prilično je lako trijumfirao u Italiji, s ogromnom prednošću ispred Napolija, što je matematički potvrdila pobjeda protiv Fiorentine.

  • +3
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Ajax Izvor: Pixsell / Autor: Mark Kerton/Press Association/PIXSELL

Dogodilo se to samo par dana nakon neslavnog ispadanja iz Lige prvaka u dvoboju protiv Ajaxa, a u Italiji su se pojavile glasine da je Ronaldo nezadovoljan stanjem u momčadi i čak razmišlja o odlasku ako se torinski klub ozbiljno ne pojača preko ljeta.

Danima je nakon bolnog poraza šutio, no u subotu se oglasio i odagnao sve sumnje oko svoje budućnosti.

'Sretan sam što sam došao u Italiji i postao prvi u povijesti koji je pobijedio u Seriji A, Premier ligi i La Ligi. Sretan sam što se to dogodilo u prvoj godini. Osvojili smo Scudetto i Superkup. Liga prvaka nije dobro prošla, ali sljedeće godine bit će bolje. Vrlo sam sretan,' izjavio je Cristiano Ronaldo pa dodao:

'Tisuću posto je sigurno da ostajem ovdje.'

Sada je na upravi Juventusa da Portugalcu složi momčad po njegovom ukusu i krene u pohod na osvajanje Lige prvaka, u kojoj nije trijumfirao još od 1996. godine.