MRŠAVI 'IL FENOMENO'

Ronaldo pauzu iskoristio za odlazak na liposukciju

31.07.2009 u 10:50

Bionic
Reading

Bez obzira na to što je prošao zenit svoje karijere, Brazilac Ronaldo i dalje je zanimljiv svjetskim medijima. Ovoga puta 'il fenomeno' je pauzu uzrokovanu lomom ruke iskoristio kako bi skinuo višak sala te se podvrgnuo liposukciji

Ronaldo je, bez pogovora, vrhunski nogometaš, no već se godinama bori s viškom kilograma. Svijet su obišle njegove slike na kojima ne izgleda kao sportaš, već kao zapušteni muškarac s trbuhom.

No Brazilac je tome odlučio stati na kraj. Budući da je nedavno slomio ruku, Ronaldo je, piše španjolski AS pozivajući se na brazilski Globo, iskoristio pauzu ne bi li svoje tijelo doveo u red, i to operacijom. U srijedu se podvrgnuo liposukciji, gdje mu je izvađeno 700 ml sala s trbuha.

Isti list navodi da je proslavljeni Brazilac htio obaviti liposukciju nakon što završi brazilska sezona (prosinac), no s obzirom na novonastalu situaciju, Ronaldo je uranio s tim zahvatom. Operacija je obavljena u bolnici Sao Luiz, a izvađeno mu je 700 ml sala od predviđenih 1.6 litara jer su doktori odlučili da je bolje da se ne vadi odmah sve.

Ronaldo bi se također trebao podvrći strogoj dijeti, a očekuje se da bi se uskoro mogao vratiti treninzima.