PUSTA ŽELJA

Ronaldo karijeru nastavlja u Serie B?

29.11.2008 u 08:13

Bionic
Reading

Mada je on već davno izgubio svoj sjaj, nogometni svijet sa zanimanjem očekuje povratak Ronalda na nogometne terene. Zasad je Brazilac bez kluba, a za njegove usluge još uvijek ima dovoljno zainteresiranih. Među njima ima i klubova iz Serie B

Nekad najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo, svakog se dana sve više oporavlja od teške ozlijede koljena koju je zadobio još u siječnju dok je igrao za Milan. Od ljeta Brazilac nema kluba, te se svakim danom pojavljuju nove vijesti o tome u kojoj bi momčadi Ronaldo mogao nastaviti karijeru nakon što se oporavi.

Istina, zasad novinari samo nagađaju jer je nekad najbolji nogometaš svijeta odlučio prvo potpuno zaliječiti ozljedu, pa nakon toga krenuti u potragu za novim klubom. Pisalo se da ga želi PSG, Manchester City te bezbroj drugih klubova, a također su se pojavljivale opcije koje spadaju u red nebuloza.

Jedna zanimljiva, ali teško ostvariva vijest se pojavila u talijanskom Il Giornu koji navodi kako predsjednik Sassuola, hita Serie B, namjerava u siječnju dovesti Ronalda kako bi pojačao izglede svoje momčadi da od naredne sezone igra u najelitnijem razredu talijanskog prvenstva.

'Svi mi govore da bih morao kupiti napadača u zimskom prijelaznom roku. Treba nam netko tko bi nam mogao pomoći i probat ću kontaktirati Ronalda. Zašto njega? Pa, on je iskazivao želju da ponovno zaigra na vrhunskom nivou, a možda bi mu za početak više odgovaralo da krene s malo manje zahtjevnog nivoa', smatra prvi čovjek Sassuola Giorgio Squinzi.

Teško je, da ne kažemo nemoguće, očekivati da bi Ronaldo mogao prihvatiti ponudu Sassuola, pogotovo ako znamo da je nedavno odbio ponudu Siene tvrdeći da to nije dovoljno velik klub za napadača.