SRETNI 'IL FENOMENO'

Ronaldo drugi put postao otac

26.12.2008 u 11:14

Bionic
Reading

Godina u kojoj su se za njega vezale ozljede i skandali ipak će sjajno završiti za nekada najboljeg nogometaša svijeta Ronalda. Brazilac je na Badnjak drugi put postao otac

Najbolji nogometaš svijeta 1996. 1997. i 2002. Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo, ipak će 2008. završiti s osmijehom na licu. Bivšem brazilskom reprezentativcu, Maria Beatriz rodila je na Badnjak kćerkicu Mariju Sofiju u bolnici u Rio de Janeiru. Kako tvrde strani mediji sreći napadača nije bilo kraja.

A Ronaldu je to bila teška godina. 'Il Fenomeno' se u 2008. borio s teškom ozljedom koljena od koje se još oporavlja, uhvaćen je u društvu s trojicom transvestita za koje je mislio da su prostitutke, mediji su ga razvlačili po naslovnicama zbog prekomjerne težine i sprdali se na račun viška kilograma, pisalo se o njegovim ludim noćima u kojima su se točile litre alkohola, a zamjerio se i navijačima Flamenga, jer je potpisao za Corinthians.

Ali sve loše u 2008. palo je u zaborav sada kada je na svijet stigla kćerkica, njegovo drugo dijete, nakon sina kojeg je dobio 2000. iz braka s Milene Domingues.