ŽELI NOVAC

Ronaldinho u Boliviji, ali prijeti odlaskom iz kluba

18.01.2012 u 10:56

Bionic
Reading

Nekadašnji najbolji svjetski nogometaš, Brazilac Ronaldinho, otputovao je sa svojim Flamengom u Boliviju na utakmicu Cope Libertadores protiv Potosija unatoč prijetnji da će napustiti klub ukoliko mu ne isplati sva dugovanja

Flamengo je otputovao u Boliviju više od tjedan dana prije utakmice kako bi se što bolje prilagodio na uvjete budući da se Potosijev stadion nalazi na čak 4070 metara nadmorske visine. U zrakoplovu je na koncu ipak bio i Ronaldinho, ali njegov je nastup još uvijek pod upitnikom budući da ultimatum nije povukao.

Bivši napadač Barcelone i Milana zahtijeva da mu klub plati oko dva milijuna eura dugovanja za koja je zapravo odgovorna marketinška agencija Traffic koja se obvezala plaćati dio Ronaldinhovih primanja. No, u svojoj je obvezi potpuno zakazala.

'Uopće ne razmišljamo o tome da Ronaldinho neće igrati. Čini se da ćemo uspjeti riješiti probleme. Ponudili smo Trafficu nekoliko opcija i vjerujemo u sretan završetak priče', izjavila je predsjednica Flamenga Patricia Amorim.

Ronaldinhov brat i agent Roberto Assis istaknuo je da je Traffic obećao kako će već tijekom srijede ispuniti svoje obveze. Ukoliko se to ne dogodi, veliki su izgledi da 31-godišnji nogometaš neće zaigrati u Boliviji i da će napustiti klub.