SVE IZGLEDNIJI RASPLET

Ronald Koeman prekrižen; Barcelona ovog tjedna krenula u pregovore s omiljenom nogometnom legendom

18.05.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Barcelona ovog tjedna otvara pregovore s bivšom igračkom legendom Xavijem što znači da je Ronaldu Koemanu odzvonilo na klupi katalonskog velikana

U uzbudljivoj završnici španjolskog prvenstva Barcelona je upala u crnu seriju te kolo prije kraja ostala bez ikakve šanse da se okiti naslovom prvaka. Neuvjerljive izvedbe i loši rezultati očekivano su potaknuli rasprave oko smjene Ronalda Koemana kojeg ne može spasiti ni to što je osvojio Kup kralja.

Sve je izglednije da će nizozemski stručnjak na klupi Barcelone provesti tek jednu sezonu, a na njegovo mjesto trebao bi doći Xavi.

Legendarni veznjak s Camp Noua ovaj tjedan u katalonskom gradu započinje pregovore oko svog povratka na mjesto sreće, u klub s kojim je kao igrač osvojio brojne trofeje.

  • +2
Levante - Barcelona, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Cardenas

Prema nekim informacijama Xavi je spreman preuzeti trenersku funciju te je već osmislio plan oko brojnih promjena u sastavu na način s kojim će on ostaviti trag kako što su prije njega to napravili Frank Rijkaard i Pep Guardiola.

Inače, Xavi je nedavno potpisao novi ugovor s katarskim Al Saddom (do 2023.), ali to nije problem, jer je Španjolac u njega ugradio klauzulu prema kojoj može otići besplatno u slučaju poziva iz Barcelone.