NEMA GA NAMJERU PUSTITI

Rodgers ignorira problem: Luis je sretan u Liverpoolu...

31.07.2013 u 16:50

Bionic
Reading

Prema riječima Liverpoolovog menadžera Brendana Rodgersa, najbolji nogometaš njegove momčadi Luis Suarez, čije se ime intenzivno povezuje s mogućim transferom u Arsenal, nije nesretan u aktualnom klubu

Za urugvajskog napadača Arsenal je Liverpoolu prvotno ponudio 40 milijuna i 1 funtu kako bi aktivirao njegovu odštetnu klauzulu, a potom je ponudio i 42.5 milijuna funti. No, uprava Liverpoola ostala je zasad čvrsta u naumu da ga ne prodaje.

'To je priča koja se stalno iznova spominje, ali za mene nema novih vijesti. Luis je sretan. On posve razumije stajalište kluba. U teškoj je poziciji jer ne može igrati zbog suspenzije. Propustit će prvih šest kola i nedostajat će mu igranje nogometa,' rekao je Rodgers za Liverpool Echo.

Suarez je, podsjećamo, odradio 4 od 10 utakmica suspenzije zarađenih zbog griženja ruke Branislava Ivanovića tijekom premierligaškog ogleda protiv Chelseaja 21. travnja.

'Luis radi naporno i ostaje dio momčadi. Nije ništa kukao. Očito je teško kada se vratite nakon pauze, ali on se dobro uklopio i radi dobro. Mora malo vratiti brzinu, a mi ćemo nastaviti raditi kako bi svi igrači bili spremni za prvu utakmicu sezone.'

Suarez je prošle sezone zabio 23 gola u 33 premierligaška ogleda, te je bio drugi strijelac lige iza Robina van Persieja (26 golova).