SAVIČEVIĆEVA PODRŠKA

'Robiju želim svu sreću ovoga svijeta'

10.01.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je u ponedjeljak imao prozivku. Dejan Savičević, bivši suigrač iz 'crveno-belih', poželio mu je puno sreće

Bivši suigrači Roberta Prosinečkog dali su mu potporu nakon što je preuzeo užarenu klubu bivšeg europskog prvaka. Među onima koji su stali uz Žutog je i sadašnji predsjednik NS-a Crne Gore Dejan Savičević.

'Želim mu svu sreću ovoga svijeta. Držim mu palčeve. Hrabar je potez doći u Zvezdu u ovom trenutku u kojem se nalaze 'crveno-beli', kada ni igrački kadar nije na nekoj visokoj razini, a o financijama da ne pričamo. Nadam se da će imati sreće, jer bez nje nema ni uspjeha', rekao je Savičević za alo.rs, dodajući:

'Iako mu je Crvena zvezda prvi klub u kojem će biti glavni trener, Robi nije neiskusan. Mnogo toga je prošao s reprezentacijom Hrvatske i bio uspješan. Nema razloga da tako ne nastavi, pa zbog toga mislim da mu nisu potrebni savjeti. Siguran sam da i sam mnogo zna.'

Savičević je naveo da Partizan osim bodovne prednosti (pet bodova) ima iskusniju momčad koja je dugo zajedno, ali da je Zvezda jača u odnosu na prošlu godinu i da se zato ne usudi prognozirati prvaka.