POVRATAK U DOMOVINU

Roberto Carlos opet sa svojim Ronaldom

02.12.2009 u 16:45

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometnih bekova u novijoj povijesti Roberto Carlos ponovno će se naći u istom klubu sa svojim sunarodnjakom Ronaldom, jednim od najboljih napadača svih vremena

Brazilski tandem opet će se spojiti u Corinthiansu, jer je klub iz Sao Paula iskoristio priliku i angažirao Carlosa nakon isteka ugovora s turskim Fenerbahčeom. Sjajni bek s topovskim udarcem 15 je godina igrao u Europi (Inter, Real, Fener) i sa 36 godina na leđima vraća se u Brazil završiti karijeru.

'Nestrpljiv sam, jedva čekam obući Corinthiansovu majicu, istrčati na teren, osjetiti potporu navijača i rame uz rame s Ronaldom pisati povijest kluba. Corinthians ulaže i želi osvojiti Libertadores kup. Imamo snage za velike dosege.'

U Realu je igrao 12 godina, od toga četiri i pol sezone zajedno s Ronaldom. Dugo su zajedno nastupali i u reprezentaciji.

'Ponosan sam što ću dobiti još jednu priliku igrati uz Ronalda', bira riječi o velikom Ronaldu Roberto Carlos.

Prijelazni rok još nije gotov, a nova velika zvijezda na 'nišanu' Corinthiansa je Bocin kapetan Juan Roman Riquelme. Do sada nisu došli daleko u nagovaranju briljantnog Argentinca na dolazak u Brazil, ali ta priča još nije gotova.