VIJEST IZ SarajevA

Robert Prosinečki ostaje u bolnici; podvrgnut je još jednoj operaciji

04.12.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki podvrgnut je još jednom operativnom zahvatu na Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu i ostat će na bolničkom liječenju još nekoliko dana, priopćili su u utorak iz Nogometnog saveza BiH.

Prosinečki je primljen u bolnicu 23. listopada nakon što mu je pozlilo, a dan kasnije nad njim je obavljena operacija na tankom crijevu. Operativni zahvat Prosinečki je dobro podnio a oporavak je nagovještavao kako bi brzo mogao biti pušten na kućno liječenje.

U utorak su iz Nogometnog saveza BiH pojasnili kako je ipak bio nužan još jedan 'korektivni' operativni zahvat koji je i obavljen prije dva dana.

'Nakon operativnog zahvata tankog crijeva te još jednog korektivnog zahvata obavljenog prije dva dana, zdravstveno stanje izbornika nogometne reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog je stabilno, ali će na preporuku liječnika ostati još nekoliko dana u Kliničkom centru', stoji u priopćenju iz Nogometnog saveza BiH.

Istaknuto je kako postoperativni postupak zahtijeva mirovanje i liječnički nadzor zbog čega Prosinečki nije u mogućnosti odgovarati na telefonske pozive.

  • +6
Robert Prosinečki Izvor: Profimedia / Autor: Nihad Ibrahimkadic / Anadolu Agency