bili su veliki prijatelji

Robert Prosinečki grcao u suzama kada je čuo tužnu vijest o Kranjčaru: Bio je poseban, svi smo kao klinci željeli biti Cico

01.03.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Tužna vijest o Zlatku Cici Kranjčaru, koji je preminuo u 65. godini života, šokirala je njegovu obitelj i rodbinu, ali i mnoge njegove bivše suigrače. Među onima koji su od šoka i suza jedva uspjeli izgovoriti nekoliko riječi jest Robert Prosinečki...

Zauvijek će Zlatko Cico Kranjčar, bivši trener zagrebačkog Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, zlatnim slovima biti upisan u povijest.

Ta tužna vijest posebno je dirnula Roberta Prosinečkog koji je zajedno uz Zlatka Kranjčara 1998. godine odveo Dinamo – u koji se odlučio vratiti kako bi se iskupio navijačima - odveo u Ligu prvaka preko tada moćnog Celtica.

'Meni je Cico uvijek bio poseban. Svi smo kao klinci željeli biti Cico, a naše dugogodišnje prijateljstvo je nešto na što sam posebno ponosan. Cico je bio strašan igrač, silno talentirani trener, netko tko je ispisao povijest Dinama, zagrebačkog i hrvatskog nogometa', u suzama je za Sportklub.hr kazao Prosinečki dodavši:

'Jako sam volio i Niku, Elviru, cijelu obitelj. Napiši sam nešto, ja više ne mogu govoriti.'

  • +23
Zlatko Cico Kranjčar Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL