je li ovo stvarno kraj?

Robert Lewandowski iznenada je prekinuo odmor te je neočekivano stigao u München; u Bayernu se i dalje nadaju da će ostati

12.07.2022 u 14:36

Bionic
Reading

Već tjednima traje trakavica oko mogućeg odlaska Roberta Lewandowskog iz Bayerna. Poljski napadač insistira na raskidu ugovora i odlasku u Barcelonu, a Bavarci čine sve kako bi zadržali svog najboljeg igrača i prvog strijelca. No, sad se čini kako je konačno rješenje vrlo blizu

U Münchenu je danas zavladala nevjerica kad se u Bayernovom trening kampu pojavio Robert Lewandowski. Poljak je iznenada prekinuo odmor te se kao pravi profesionalac javio prvog dana okupljanja momčadi uoči početka priprema za novu sezonu.

Problem? Pa u tome da je Lewandowski već tjednima u otvorenom ratu s čelnicima Bayerna, zatražio je raskid ugovora kako bi otišao u Barcelonu, ali Bavarci čine sve kako bi ga ili zadržali ili otežali njegov odlazak iz Münchena.

Na kraju nitko nije očekivao da će se Lewa pojaviti na pripremama, no on je sve u klubu iznenadio te se kao pravi profesionalac ukazao kako bi odradio liječničke preglede i prve treninge s momčadi. Dio njemačkih medija prenosi da je sjajni poljski napadač u München stigao samo kako bi se oprostio od dosadašnjih suigrača i klupskog vodstva.

'Dobro sam', bio je jedini odgovor kojeg su predstavnici medija dobili od Lewandowskog za kojeg tvrde da bi već sutra mogao krenuti put Barcelone.

Naime, navodno su čelnici Bayerna napokon odlučili prihvatiti posljednju ponudu koja je stigla s Nou Campa, a to je odšteta od 50 milijuna eura! Sad je ostalo da se riješe samo još neki detalji prije nego što stigle i službena potvrda ovog transfera.

Lewa bi prema nekim informacijama s Kataloncima trebao potpisati ugovor na tri godine s opcijom produženja za još jednu sezonu, a neki izvori tvrde kako će Barcelona poljskog napadača predstaviti na Nou Campu već ovog četvrtka.