NOVI UZLET?

Robert Grdović se umirovio i preuzeo Nacional

10.07.2011 u 20:44

Bionic
Reading

U slaganju kockica za sljedeću sezonu, malonogometni klub Nacional postavio je Roberta Grdovića za prvog trenera kluba

Grdović je u prošloj sezoni vodio prvoligašku momčad Zagreb Zapada kao igrač-trener, dok će se u novoj sezoni oprostiti od aktivnog igranja futsala i biti prvi strateg Nacionala. Kao igrač Nacionala osvojio je svoj jedini naslov prvaka hrvatske (2009 / 2010) i dva naslova pobjednika hrvatskog kupa. U svojoj prebogatoj igračkoj karijeri, Robert Grdović igrao je u Hrvatskoj i Italiji, te još uvijek drži rekord s najviše nastupa za nacionalnu selekciju. Bio je član jedne od naboljih hrvatski selekcija koja je 2004. osvojila peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Gvatemali.

Već danas je uprava Nacionala s novim trenerom krenula u slaganje momčadi za novu sezonu. Popis željenih igrača je prevelik, ali ujedno garantira povratak obje titule u Zagreb u novoj sezoni. Jedna od najbitnijh stavki dogovora bile su visoke ambicije obiju strana koje su postavljene za novu sezonu. Potvrđen je ostanak gotovo svih igrača iz prošle sezone kojima trebaj pridodati dva-tri kvalitetna pojačanja u ostvarenju postavljenih ambicije.

'Iznimno sam zadovoljan i ponosan što sam na počecima svoje trenerske karijere dobio povjerenje uprave Nacionala da vodim najbolji hrvatski futsal klub. Ja sam kao igrač s Nacionalom osvojio naslov prvaka i dva kupa, a svojim dugogodišnjim igračkim iskustvom i znanjem želim pridonijeti tome da Nacional već u narednoj sezoni vrati oba trofeja u metropolu', rekao je u pozdravnom govoru Grdović.

Nova sezona počinje 9. rujna, a Nacional u prvom kolu gostuje na vrućem terenu u Vrgorcu kod istoimenog domaćina koji im je u prošloj sezoni prekinuo ambicije oko obrane naslova prvaka Hrvatske.