SAD JE SVE OK!

Riješen misterij Kranjčarove čestitke Hajduku

17.02.2011 u 14:06

Bionic
Reading

Hajduk je na svojoj web stranici objavio video čestitku Nike Kranjčara za koju se proteklih dana govorilo da je nepodobna zbog Nikine izjave da je Dinamo njegov klub

Nakon učestalih medijskih špekulacija kako je netko u Hajduku zabranio emitiranje video pozdrava Nike Kranjčara povodom 100. rođendana splitskoga kluba, snimka je objavljena na klupskom portalu i TV emisiji o Hajduku.

Video snimku možete u cijelosti pogledati na klupskoj internetskoj stranici www.hajduk.hr, a popraćena je prigodnim tekstom u kojem stoji:

'Hajduk se ne odriče svojih velikana, igrača koji će zavijek ostati upisani u bogatoj klupskoj povijesti! A, primjerice, Baka Slišković i Niko Kranjčar svakako to jesu! I kao što nije bila istina da Sliškoviću nije bio poslan poziv na 100-godišnju feštu (s njim se prethodno o toj temi razgovaralo u nekoliko navrata!), jednako nespretno je u javnost dospjela i informacija kako zbog jedne prethodne izjave i ljubavi prema Dinamu nije bilo dozvoljeno emitiranje Nikine video čestitke tijekom rođendanske fešte.

Istina je da se Hajduk Kranjčara nije i neće odreći, uostalom, i dok je ponosno nosio dres s Hajdukovim grbom na srcu, tepalo mu se kako smo 'ponosni kaj je Purger'.

Razlozi neemitiranja upravo u terminu fešte su isključivo tehničke prirode, no nikad nije bilo upitno da će snimljeni materijal ugledati svjetlo dana! Namjera materijala je bila i emitiranje i na službenom Hajdukovom portalu hajduk.hr i klupskoj emisiji HajdukTV.'

Nikina čestitka 100-godišnjaku!