najava još jednog odlaska?

Rijekin vezni igrač na radaru je dva Otočka kluba: Ne razmišljam previše o odlasku dok ne dođe neka konkretna ponuda

25.06.2022 u 16:16

Bionic
Reading

Momčad s Rujevice u fazi je rekonstrukcije. Dio igrača već je otišao, poputu Hrvoja Smolčića koji je preselio u Eintracht, Josip Drmić novi je napadač Dinama, a put Turske su se zaputili Domagoj Pavičić i Robert Murić. No, osim trenera Budicina, među bijele stigli su Mario Vrančić i Mateo Pavlović

Osim već spomenutog kvarteta, koji su bili nositelji Rijekinih igara tijekom prošle sezone, s Rujevice su otišli i Issah Abass, Darko Velkovski, Sava-Arangel Čestić i golman Andrej Prskalo.

No, prema pisanju Novog lista, čini se da bi odlazaka moglo biti još. Naime, na radaru inozemnih klubova našao se i 22-godišnji defenzivni vezni, Ivan Lepinjica, za kojeg su prema Otočkim medijima posebno 'zagrizli' Glasgow Rangers i Wolverhampton.

'Ne razmišljam previše o odlasku dok ne dođe neka konkretna ponuda. Fokusiran sam na ove pripreme i želim ih odraditi što bolje. Naravno, cilj je da budem bolji nego prošle sezone i da igram više i bolje. Uoči svake sezone želim da to bude baš moja sezona. Tome se nadam i sada.

Koju ligu preferiram? Svaka liga petice je odlična stvar. Smolčić? Čujemo se, oni još nisu krenuli s pripremama, odmara, ali kada krene, sigurno ćemo biti u kontaktu da nam malo prenese njemačke dojmove', dodao je Lepinjica.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.