ANKETA - TKO ĆE SLAVITI?

Rijeka prije derbija objavila zastrašujući podatak

06.04.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Na Rujevici je u subotu od 19 sati na rasporedu derbi prvenstva (Arenasport 3, MAXtv), vodeća Rijeka dočekuje aktualnog prvaka Dinamo, a domaćin se ovih dana prisjetio svojeg zastrašujućeg niza

Znate kada je Rijeka izgubila posljednju službenu utakmicu? Bilo je to 5. travnja na gostovanju kod Slaven Belupa u Kupu Hrvatske. Izabranici Matjaža Keka pali su 0:3 i na taj način oprostili se u polufinalu Kupa Hrvatske, a do kraja sezone u prvenstvu nisu uspjeli uhvatiti vodeći Dinamo. Dakle, prošlo je više od godinu dana od kada je Rijeka s terena otišla pognute glave.

Debakl u Koprivnici bio je početak sjajnog niza od čak 40 utakmica bez poraza u kojem je Rijeka upisala 30 pobjeda i 10 remija u tri natjecanja. Vodeću momčad MAXtv Prve lige na travnjaku nije uspio pobijediti ni Istanbul Basaksehir u kvalifikacijama za Europsku ligu koji je u idući krug prošao zahvaljujući golu u gostima.

Rijeka je posebno moćno djelovala u tekućoj sezoni u kojoj je u prvenstvu upisala 21 pobjedu i pet remija, pet pobjeda u Kupu Hrvatske i već spomenuta dva remija u Europskoj ligi.

Uz sve to Rijeka još nije izgubila niti jednu utakmicu na Rujevici. Impresivna statistika koja pokazuje pravu moć riječkog stroja. Podatak koji izaziva strahopoštovanje kod svakog suparnika. Zastrašujući niz koji Riječani misle nastaviti i u subotu kada im u goste dolazi aktaulni prvak Dinamo.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu? 

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.