stigao je čolak

Rijeka predstavila važno pojačanje: Nisam Mario Mandžukić!

12.01.2018 u 17:32

Bionic
Reading

Napada s bundesligaškim iskustvom Antonio Čolak predstavljen je kao proljetno pojačanje Rijeke i nada se da će svojim golovima pomoći momčadi da ostane u samom vrhu HT Prve lige...

Rijeka je ove zime mnogo toga prodala, a klub su napustili Vešović, Mišić, Elez i Gavranović pa se navijači s pravom pribojavaju kako će Kekova momčad izgledati na terenu u drugom dijelu domaćeg prvenstva.

  • +6
Rijeka - Slaven Belupo, 19. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

No, ovih dana potvrđen je dolazak na posudbu uglednog hrvatskog napadača s bundesligaškim iskustvom koji bi trebao igrati važnu ulogu na Rujevici tijekom proljeća.

'Sretan sam što sam u Rijeci i brzo sam se uklopio. Znam nekolicinu igrača i olakšali su mi prilagodbu. Samo da bude zdravlja i bit će golova, ustvrdio je Antonio Čolak koji je pod ugovorom Hoffenheima, a svoje najljepše golove u Bundesligi postigao je na posudbi u Darmstadtu prošle sezone. Iako ga uspoređuju s Marijom Mandžukićem, on se s tim ne slaže:

'Ja sam Antonio Čolak. Doći će novi Čolak, a ne Mandžukić. Imam svoje kvalitete i njih želim pokazati.'

U Rijeci su uvjereni da su doveli pravog igrača.

'Mislim da će Antonio biti veliko pojačanje za našu ekipu. Njegove karakteristike odgovaraju igri koju gaji Rijeka. Priključio se pripremama i možemo reći da je ekipa skoro kompletna', zaključio je sportski direktor Srećko Juričić.