OSTAJE U MÜNCHENU

Ribery: 'S Bayernom još puno toga moram napraviti'

16.04.2009 u 13:35

Bionic
Reading

U posljednje se vrijeme puno pisalo o tome da bi Francuz Franck Ribery na kraju sezone mogao napustiti Bayern. Naposljetku se javio i glavni protagonist cijele priče, tvrdeći da s aktualnim klubom ima još dosta toga napraviti i tako dao naslutiti da ostaje u Münchenu

Nekoliko velikih europskih klubova već neko vrijeme prati Francka Riberyja, a mediji su počeli plesti priču po kojoj će ovaj odlični Francuz na ljeto napustiti Bayern i preseliti negdje drugdje.

Budući da ima ugovor s minhenskim klubom do 2011. godine, Ribery ne može nikamo ako ga Bayern ne odluči prodati, a to čelnici bavarskog giganta ne žele. Kako bi zaustavio kojekakve priče o svojoj budućnosti, Ribery je odlučio progovoriti za medije te je natuknuo da je njegov ostanak u Bayernu siguran.

'S Bayernom želim još mnogo toga napraviti i osvojiti s njim još mnoge trofeje. Cilj mi je svakoga dana igrački napredovati, a to mogu ovdje u Münchenu', kazao je Ribery za minhenski list TZ te se osvrnuo i na trenutačnu situaciju u klubu.

'Bayern mora imati više igrača na raspolaganju. Ako nam se ozlijede dva ili tri igrača, odmah imamo problema. Dokle god bude tako, nećemo se moći ravnopravno natjecati s najboljima.'