NEDOSTAJAO I KNEŽEVIĆ

Reprezentacija trenirala bez kapetana Srne

01.03.2010 u 19:19

Bionic
Reading

Nakon djelomičnog okupljanja u nedjelju u Zagrebu, tijekom ponedjeljka u Bruxellesu su se pojavili gotovo svi ostali. Izostao je tek Mladen Petrić, koji je otkazao ovu akciju zbog ozljede. Zbog problema sa zdravljem, popodnevni je trening propustio Dario Knežević, a kapetan Darijo Srna nije stigao na vrijeme do sportskog kampa Dilbeek

Večeras su, prvi put nakon tri i pol mjeseca, hrvatski reprezentativci trenirali zajedno. Doduše, ne u kompletnom sastavu, jer j još jutros zbog ozljede  otkazao Mladen Petrić, a tijekom dana se doznalo da i Knežević ima manjih zdravstvenih problema, a kapetan Darijo Srna 'tehničkih' problema. Naime, do večernjeg treninga nije mogao povezati letove do Bruxellesa, pa će s momčadi trenirati tek u utorak.

Svi ostali u sportskom parku Dilbeek radili su prema planu i programu, a to znači da su oni koji su igrali u nedjelju, poput Subašića, Olića, Pranjića, imali lakši relaksirajući trening, a Runje, Modrić, Kranjčar, Ćorluka, Mandžukić, Gabrić, Čale, Eduardo i ostali trenirali su punim intenzitetom.