kvalifikacije za euro 2020.

Reprezentacija odletjela za Cardiff; izbornik Zlatko Dalić otkrio tko bi trebao 'uskočiti' umjesto kartoniranog Brozovića

12.10.2019 u 13:43

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je iz Splita krenula put Cardiffa gdje će sutra (nedjelja, 13. listopada, 20.45 sati) igrati utakmicu kvalifikacija za plasman na Euro 2020. godine protiv Walesa

U četvrtak je u Splitu pala Mađarska, velika pobjeda 3:0 u veličanstvenoj atmosferi na Poljudu dala je dodatni optimizam uoči sutrašnjeg sraza s Velšanima.

Reprezentacija je u subotu poletjela prema Cardiffu, a uoči polaska izbornik Zlatko Dalić podijelio je svoja razmišljanja vezana za tu utakmicu. Mora pronaći zamjenu za Marcela Brozovića koji odrađuje kartone.

'U Cardiffu ću u igru uvesti nova dva, tri igrača', otkrio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić i otkrio tko bi trebao zamijeniti kartoniranog Brozovića:

'Razmišljam o Milanu Badelju, ali je praktički bez treninga. I Bradarić je jedno od logičnih rješenja...'

Uskočiti bi trebali Mateo Kovačić i/ili Nikola Vlašić, no u tom bi slučaju poziciju koju je držao Brozović morao preuzeti Ivan Rakitić.

  • +8
Split: Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije u Cardiff Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nekoliko je kombinacija u igri, sigurni smo kako će Dalić izabrati onu najoptimalniju. Velšani su opasni, na svom terenu imaju samo jedan poraz u posljednjih 18 službenih utakmica, s Garethom Baleom i Aaronom Ramseyem na terenu, Ryanom Giggsom na klupi imaju i oni svojih aduta i razloga za optimizam.

No, Hrvatsku nikad nisu pobijedili, upisali su Velšani protiv nas u službenim i prijateljskim utakmicama četiri poraza i samo jedan jedini remi, još tamo iz 2002. godine...