KVALIFIKACIJE ZA EUROBASKET

Repeša objavio popis: Želim da budemo ponosni i na košarkaše

19.06.2012 u 15:12

Bionic
Reading

Pred hrvatskom košarkaškom reprezentacijom su kvalifikacije za Eurobasket 2013. U utorak je izbornik Jasmin Repeša objavio širi popis igrača koji je bez većih iznenađenja

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša objavio je širi popis igrača koji će ići na pripreme za kvalifikacije za Eurobasket koji se iduće godine igra u Sloveniji.

Na popisu je 24 košarkaša: Ukić, Stipčević, Draper, Car, Simon, Bogdanović, Pilepić, Rozić, Vrbanc, Ramljak, Babić, Vladović, Rudež, Perić, Markota, Šarić, Suton, Žorić, Andrić, Tomić, Barać, Radošević, Bilan, D. Planinić.

'Naš je cilj je da izgledamo sjajno, da predstavimo Hrvatsku onako kako je Bilićeva momčad predstavila na Euru, da možemo biti ponosni na nju! Želim da budemo baš kao što su bili nogometaši i moja Cibona', istaknuo je prilikom objave popisa izbornik Repeša.

Pripreme za kvalifikacije počet će 15. srpnja u Svetom Martinu na Muri.

Podsjetimo, Hrvatska u kvalifikacijskoj skupini za Eurobasket igra s Ciprom, Ukrajinom, Austrijom i Mađarskom, a igra se dvokružno. Kvalifikacije počinju sredinom kolovoza.