DOLAZE 'PJESNICI'

Reja upozorava: Zagreb uopće nije loša momčad

18.09.2009 u 13:24

Bionic
Reading

Trener Hajduka Eduardo Reja u subotu će imati najteži ispit do sada. Ne zato što mu stiže posljednjeplasirana momčad Zagreb, već zato što će nakon dvije pobjede morati motivirati svoju momčad da utakmicu protiv 'pjesnika' shvati kao da je najvažnija

'Svjestan sam svega i zbog toga sam odmah nakon utakmice u Varaždinu igračima rekao da se ne smiju opustiti i da od njih tražim puni angažman i punu koncentraciju. Subotnjeg suparnika ne smijemo gledati kao posljednju momčad HNL-a, moramo biti koncentrirani i imati pristup kao da igramo protiv Dinama', ustvrdio je trener 'bijelih'.

Reja kaže da nije pratio utakmicu Dinama i Anderlechta jer nema običaj gledati protivnike puno unaprijed:

'U tjednu uoči Zagreba gledao sam samo utakmice Zagreba, a za Dinamo će biti vremena kad budemo igrali protiv njih'. Talijan na klupi Hajduka odgledao je nekoliko DVD-a utakmica Zagreba i ustvrdio da se uopće ne radi o lošoj momčadi.

'Oni dobro stoje na terenu, ali jednostavno nisu realizirali neke stvari koje su morali. Protiv Cibalije su izgubili 1:0, a bili su puno bolji protivnik i imali su više šansi. Sigurno je da će im dolazak Igora Štimca ponešto promijeniti u njihovom pristupu i da će igrači početi davati puno više', kaže Reja i dodaje da očekuje zatvoreni Zagreb koji će se braniti i čekati svoju priliku iz kontranapada.

Na putu prema press hodniku Reja je sreo Slavena Bilića, s kojim je popričao o reprezentativnom ogledu Hrvatske i Engleske:

'Rekao sam mu kako tu stranicu što prije mora zaboraviti i otvoriti novu jer sam siguran da Hrvatsku čeka svijetla budućnost.'