PO LIGU PRVAKA

Reja Laziju doveo četiri pojačanja i dočekao Cissea

11.07.2011 u 22:23

Bionic
Reading

Talijanski nogometni prvoligaš Lazio u ponedjeljak je potvrdio dovođenje četvorice novih igrača, vratara Federica Marchettija, te braniča Mariusa Stankevičiusa, Abdoulaya Konka i Senada Lulića.

Marchetti (28), koji je branio za reprezentaciju Italije na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u JAR-u, u Lazio je stigao iz Cagliarija, Stankevičius (29) iz Sampdorije iako je prošlu sezonu proveo na posudbi u Valenciji, Konko (27) iz Genoe, a lijevi bek iz Mostara Lulić (25) iz Young Boysa.

apadač francuske nogometne reprezentacije Djibril Cisse (30) napustio je Panathinaikos i karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Laziu.

Prema pisanju talijanskog tiska Cisse će u Rimu zarađivati 2.1 milijuna eura godišnje, dok će Pao dobiti oko šest milijuna eura odštete.

Bivši napadač Auxerrea, Liverpoola, Olympique Marseillea i Sunderlanda za Pao je igrao posljednje dvije godina postigavši u 'zelenom' dresu u 60 nastupa 50 golova. Premda je ima ugovor na još dvije sezone Grčku je napustio ogorčen porastom nasilja na stadionima, posebice za vrijeme najvećeg grčkog derbija između Panathinaikosa i Olympiakosa.

Lazio je prošle sezone zauzeo peto mjesto u Serie A.