NIŠTA DOBROG ZA KRANJČARA

Redknapp: Znam da se Niko osjeća grozno, ali…

19.12.2010 u 11:25

Bionic
Reading

Trener Tottenhama Harry Redknapp po tko zna koji put se dotakao Nike Kranjčara za kojeg tvrdi da je izvrstan igrač, no ne može mu obećati punu minutažu na terenu

Harry Redknapp vodio je Niku Kranjčara u Portsmouthu i sad u Tottenhamu. Iako jako dobro zna kvalitete hrvatskog reprezentativca, trener 'spursa' tvrdi da mu ne može obećati da će igrati. 'Teško je usrećiti sve igrače', kazao je Redknapp u razgovoru za Telegraph te nastavio:

'Svi oni žele igrati. Ja bih sad mogao reći da su Robbie (Keane, op.a.) i Niko sretni, ali naravno da nisu. Stvari ti nisu po volji kada ne igraš, a dolaziš svaki dan na treninge. Znam da su dobro plaćeni, ali oni žele igrati nogomet, i to je jedini razlog zašto su početi trenirati ovaj sport.

Ovo je dosta delikatna situacija. Dobivaju minute na kapaljke, ali ih pokušavamo držati uključenima u momčad. Ne želim ih izolirati. Želim da se osjećaju dijelom momčadi koliko god mogu, ali igra im je najvažnija. Ipak, ja jednostavno Niki i Keaneu ne mogu garantirati da će igrati', završio je trener Tottenhama.