POČETAK IZ SNOVA

Redknapp vidi svoj Tottenham u Ligi prvaka

12.09.2009 u 12:35

Bionic
Reading

Četiri uzastopne pobjede Tottenhama na otvaranju prvenstva podigle su očekivanja navijača Spursa, koji su počeli maštati o naslovu prvaka koji čekaju već 48 godina

Menadžer Harry Redknapp nije toliko optimističan, no uvjeren je da londonski sastav može završiti sezonu među prve četiri momčadi.

'Premda Manchester United, Liverpool, Arsenal i Chelsea već godinama dominiraju engleskim nogometom, vjerujem da se možemo ugurati među njih. Sve je moguće i vjerujem da možemo biti u top 4', kazao je Redknapp.

Posljednji put Spursi su ušli u prvenstvo s četiri pobjede u sezoni 1960/61. kada su posljednji put bili prvaci, a te sezone su osvojili i FA Kup.

'Znam da sada navijači očekuju čudo, no treba bi realan. Prvenstvo je iznimno dugo i naporno. Tek smo na početku. Ove sezone skoro pola lige je sposobno za velike rezultate. Osim nas, tu su još i Aston Villa, Manchester City, možda i Everton', dodao je Tottenhamov strateg koji u svojim redovima ima trojicu hrvatskih nogometaša - Luku Modrića, Niku Kranjčara i Vedrana Ćorluku.