OSTANAK SVE IZVJESNIJI

Redknapp: Razumijem Modrića, ali ja ga trebam

08.07.2011 u 08:51

Bionic
Reading

Luka Modrić odradio je prvi trening s Tottenhamom nakon sastanka s prvim čovjekom kluba na kojem su razgovarali o njegovoj budućnosti. Trener Redknapp je još jednom ponovio da Modrića neće prodati, no također je naglasio da razumije hrvatskog nogometaša

Tottenham ne popušta u nakani da zadrži Luku Modrića. Iako u Chelseaju žele hrvatskog reprezentativca, a i Modrić želi otići, čelnici kluba s White Hart Lanea ne žele ni čuti o prodaji.

Modrić se, naravno, pojavio na prozivci Tottenhama, a odmah nakon treninga novinari su okružili trenera Redknappa te zatražili da im razjasni situaciju oko hrvatskog veznjaka.

'Luka je danas bio na treningu i bio je sretan, no dečko je još zbunjen u ovom trenutku. Druge momčadi ga žele, no želimo ga i mi. Ja znam da on voli igrati u Tottenhamu. Za njega je ovo teška situacija i razumijem njegova stajališta. No za mene je on poseban igrač. Želimo ga ovdje i trebamo ga', kazao je Redknapp.

U Londonu je i Modrićev zastupnik Nikky Vuksan, koji je The Guardianu također objasnio situaciju oko svog klijenta.

'Ne vjerujem da će zatražiti transfer. Sigurno će poštovati svoj ugovor. Luka želi igrati u Ligi prvaka i osvajati trofeje. Jedini način da se ovo riješi jest da se svi sjednu i razgovaraju.'