DEMANTIRANJE MEDIJA

Redknapp: Ne odlazim iz Tottenhama! Zašto bih?

13.06.2012 u 12:43

Bionic
Reading

Na nekim internetskim društvenim mrežama u utorak se pojavila informacija kako Harry Redknapp više nije menadžer Tottenhama, a iskusni strateg ih je nazvao skandaloznim...

Redknapp ima još godinu dana ugovora s Tottenhamom, a pregovori oko nove obveze s klubom s White Hart Lanea prekinuti su u trenutku kada se činilo da bi 65-godišnjak mogao biti imenovan novim engleskim izbornikom. Menadžer "spursa" ozbiljno se naljutio nakon što mu je novinar ESPN-a prenio informaciju da internetom kruži glasina o njegovom odlasku s klupe sjevernolondonskog kluba.

'Ne, nisam podnio ostavku i nemam pojma kako nekome tako nešto može pasti napamet. To je sramota. Apsolutna sloboda ne daje pravo ljudima da ovakve skandalozne stvari stavljaju na internet. To je obična neistina jer nema šanse da odstupim, a i zašto bih? Imam još godinu dana ugovora', nervozno je komentirao Redknapp.

'Situacija je jednostavna. Imam ugovor do idućeg ljeta, a na Tottenhamu je da odluči žele li produžiti ugovor. Ako se ne dogovorimo prije početka sezone, dogodit će nam se vrlo teška situacija gdje igrači znaju da odrađujem zadnju godinu. Ne tražim ja tu nekakvu sigurnost za sebe nego se radi o činjenici da igrači i momčad ne funkcioniraju najbolje kada je u pitanju zadnja godina ugovora za menadžera. Kako ne dozvoljavate da vam igrači započnu sezonu u zadnjoj godini ugovora, ista je stvar i s menadžerom. Sve je na upravi i predsjedniku. Ako misle da sam u redu i da sam odradio dobar posao do sada, onda će mi valjda ponuditi novi ugovor. Ako misle drugačije, tu ja ništa ne mogu učiniti', poručio je menadžer Tottenhama.