PLJUŠTE POHVALE

Redknapp: Modrić je san svakog trenera

29.11.2010 u 09:23

Bionic
Reading

Tottenham je u dramatičnoj završnici uspio pobijediti Liverpool na svom White Hart Laneu u 15. kolu Premiershipa, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić ponovno je briljirao, pa je i trener 'spursa' bio oduševljen njegovom predstavom

U derbiju 15. kola Tottenham je sa 2:1 uspio pobijediti Liverpool. 'Redsi' su poveli pogotkom Slovaka Martina Škrtela u 42. minuti, no isti je igrač postigao autogol u 65. minuti nakon solo-prodora Modrića. 'Spursi' su u 57. minuti imali priliku i povesti, ali je Defoe promašio jedanaesterac. Ipak, londonska je momčad do pobjede došla u sučevoj nadoknadi zahvaljujući pogotku Lennona.

Trener Tottenhama Harry Redknapp nakon teško izborene pobjede na sva je usta hvalio Luku Modrića koji je po njemu bio najbolji pojedinac utakmice.

'Luka je igrač svjetske klase, jednostavno trenerov san od igrača. Vrhunski trenira, a k tome je briljantan igrač. Za moj pojam, on ima sve što je potrebno igraču. Modrić može igrati za bilo koju momčad na svijetu', kazao je Redknapp nakon slavlja nad Liverpoolom.