SPUŠTENA RAMPA

Redknapp: Modrić je nezamjenjiv i ne smije biti prodan!

04.05.2012 u 21:47

Bionic
Reading

Trener Tottenhama Harry Redknapp već je jednom promijenio retoriku vezanu uz Luku Modrića. Dugo vremena je govorio kako hrvatski veznjak neće napustiti 'spurse' da bi prije neki dan priznao kako je moguće da Modrić napusti White Hart Lane. Sada je opet promijenio mišljenje i upozorio je čelnike kluba da Modrić ne smije biti prodan

Harry Redknapp izgubio je bitku za mjesto izbornika engleske nogometne reprezentacije i sada je potpuno posvećen Tottenhamu i izgradnji momčadi za slijedeću sezonu. A u sljedećoj sezoni u dresu 'spursa' vidi i Luku Modrića, iako je nedavno iskazao bojazan kako bi mogao napustiti klub.

'Ako počnete prodavati svoje najbolje igrača, onda ste gotovi. Mi nemamo namjeru prodati svoje najbolje nogometaša. Mi želimo izgraditi što bolju momčad, a ne srušiti je', kazao je Redknapp za BBC.

U ovom trenutku Redknapp je suočen s dva velika problema. Prvi je taj što Modrić još nije potpisao novi ugovor, a Gareth Bale, kojeg također žele veliki klubovi, rasteže s pregovorima tvrdeći kako želi 'najbolje za sebe'.

'Ako ćemo raditi unatrag, nećemo nigdje dospjeti, zar ne? Skliznut ćemo u osrednjost i biti u sredini tablice. Predsjednik kluba prošle je godine jasno kazao kako nema namjeru prodati Modrića, već oko njega složiti što bolju momčad. Luka je fantastičan igrač i veliki profesionalac te je normalno da ga želim u momčadi. Njega ne možete zamijeniti, jer ne postoji još jedan tako dobar. Baš zato ga i žele drugi klubovi, jer vrijedi svakog novčića. No mi ga ne želimo prodati', završio je Redknapp