NIŠTA OD PRODAJE

Redknapp: Kranjčar mi je previše važan da bih ga pustio

21.01.2012 u 10:44

Bionic
Reading

Mada Niko Kranjčar u Tottenhamu dobiva minutažu na kapaljku i nije tajna da je nezadovoljan, trener Redknapp ni ne pomišlja na prodaju hrvatskog reprezentativca jer, tvrdi da mu je prevažan

Trener Tottenhama Harry Redknapp potvrdio je u izjavi za Sun da je premierligaški gradski rival QPR poslao ponudu za hrvatskog nogometaša Niku Kranjčara, te da je klub istu odbio.

'Nije bilo šanse da je prihvatimo. Ne bih Niku prodao nikome. Prevažan mi je igrač', rekao je Redknapp nastavivši već općepoznatu priču o 'nesreći' hrvatskog veznjaka:

'Dugoročno, tko zna? Ako neće igrati niti sljedeće sezone, i ako opet bude htio otići, možda ga i pustim. Ali samo zato što ga previše volim da bih mu stao na put. Sada, međutim, ne želimo puštati ljude koji nam mogu pomoći. Niko je spreman i mogao bi nastupiti u nedjelju protiv Manchester Cityja,' kazao je Redknapp te nastavio hvaliti hrvatskog reprezentativca.

'Obožavam ga. Pravi je nogometaš, španer. Jednostavno nema sreće, ali svejedno mi je vrlo važan. Znam da ćete mi sada reći "pa zašto mu onda, dovraga, ne daš da igra?". No, ja imam i Garetha Balea. To je jedini razlog zašto je Niki teško probiti se u momčad', završio je trener 'spursa'.