LUKA SVIMA U MISLIMA

Redknapp: Bio sam uvjeren da će Modrić ljetos otići

24.11.2011 u 17:34

Bionic
Reading

Bivši član Tottenhama i sin današnjeg trenera 'spursa' Jamie Redknapp izrazio je čuđenje kako je klub ipak uspio privoljeti Luku Modrića da ne napusti White Lane prošlog ljeta

Jamie Redknapp sin je trenera Tottenhama Harryja. Najveći dio karijere proveo je u Liverpoolu gdje je igrao 11 godina, no on je ipak dijete Tottenhama. Tu je započeo sa svojim prvim nogometnim koracima, a od 2002. do 2005. je nastupao za 'spurse'. Zato i ne čudi da navijači Tottenhama pozorno slušaju svako mišljenje koje ponudi mlađi Redknapp.

Ovog puta se bivši član 'spursa' osvrnuo na Luku Modrića koji je prošlog ljeta bio u žiži interesa nakon što je Chelsea nudio 40 milijuna eura za njegove usluge. Kao što se zna, hrvatski reprezentativac je na kraju ostao u Tottenhamu što je iznenadilo i samog Jamieja Redknappa.

'Stvarno sam vjerovao da će Modrić otići ljetos nakon što je Chelsea ponudio velik novac za njega i kada se vidjelo da je on potresen svime time. No Tottenham je, i to prvenstveno predsjednik Levy ostao čvrst. Rekli su da ga neće prodati i toga su se držali te sada ubiru plodove te odluke. Moj otac Harry Redknapp obožava dolaziti na trening i gledati Luku. Iako ima 64 godine, i dalje svakodnevno uživa trenirati igrače i vidjeti njihov napredak', kazao je sin Jamie.