NAGRADNI NATJEČAJ

Red Bull Illume - prijavi se i osvoji fotoaparat Leica S2

10.02.2010 u 10:48

Bionic
Reading

Rok za prijavu uradaka na Red Bull Illume, najpoznatije svjetsko natjecanje fotografija na kojima su prikazani akcijski i ekstremni sportovi, sve je bliže. Amateri i profesionalni fotografi mogu prijaviti svoje uzbudljive fotografije do 28. veljače

Red Bull Illume 2010. privući će velik broj fotografa, ljubitelja akcije, avanture i ekstremnih sportova. Do danas se na natjecanje prijavilo gotovo 2.500 fotografa s više od 5.000 uradaka.

Ocjenjivački sud imat će više od 30 ocjenjivača, urednika fotografije u prestižnim svjetskim časopisima iz 14 različitih zemalja.

Ukupnom će pobjedniku pripasti fotoaparat Leica S2 s lećama u vrijednosti od 30.000 eura. Na natjecanje se može prijaviti svatko, a fotografi zadržavaju autorska prava na dostavljene fotografije.

Natjecanje se odvija u 10 kategorija:

Culture (kultura), Playground (igralište), Energy (energija), Spirit (sportski duh), Close-up (krupni plan), Wings (krila), SanDisk Sequence (SanDisk slijed), New Creativity (nova kreativnost), Experimental (eksperimentalno) i Illumination (osvjetljenje).

Prijavite se na www.redbullillume.com