SPREMA SE POTRES U MADRIDU

Realu se to još nije dogodilo; podatak koji je razbjesnio navijače, a neki jasno poručuju: Zidane je velika prevara!

19.09.2019 u 16:13

Bionic
Reading

U prvom kolu Lige prvaka Real Madrid je stradao na gostovanju kod PSG-a 3:0, a nemoć igrača 'kraljevskog kluba' izazvala je brojne negativne reakcije navijača od kojih neki traže smjenu Zinedinea Zidanea

PSG je u utakmicu ušao jako oslabljen, bez zvijezda Neymara, Cavanija i Mbappea, ali je upisao uvjerljivu pobjedu protiv najtrofejnije momčadi u povijesti Lige prvaka. Real je bio gotovo bezopasan, a nevjerojatno zvuči podatak da gosti u 90 minuta nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.

Od kada agencija OPTA prati statističke podatke na utakmicama (2003/04) to se španjolskom velikanu nikada nije dogodilo, a Real je od tada odigrao 167 utakmica u Ligi prvaka i čak 578 u svim natjecanjima na kojima se pazilo na statistiku.

U napadu Reala su bili Gareth Bale, Karim Benzema i Eden Hazard, ali ni to nije pomoglo da Real uputi bar jedan udarac na koji bi morao reagirati golman PSG-a Keylor Navas.

Nova loša partija pod vodstvom trenera Zinedinea Zidanea razljutila je pojedine navijače koji čak traže smjenu francuskog stručnjaka, a pojedini komentari na društvenim mrežama zazivaju radikalne promjene.

  • +9
PSG - Real Madrid, 1. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Yoan Valat

'Zidane je velika prevara i bio je uspješan u svojem prvom razdoblju u Realu samo zahvaljujući najvećem – Ronaldu', napisao je jedan fan.

'Zinedine Zidane bi trebao ući u svoje privatne profile i poslodavcima dati do znanja da je otvoren za nove mogućnosti. Za svaki slučaj', jasan je bio drugi navijač Reala.