ŠEST BODOVA DOSTIŽNO

Realu se grdo piše - Barca se vraća u utrku za naslov

23.03.2012 u 16:58

Bionic
Reading

Iako je još prije nekoliko dana govorio kako se barca ne može uključiti u utrku za naslov prvaka, nakon remija Villarreala i Reala, trener Barcelone Pep Guardiola promijenio je priču. Sada mu se prednost ćini dostižnom

Trener Barcelone, aktualnoga europskog i svjetskog klupskog nogometnog prvaka, Pep Guardiola, smatra da je sada moguće osvojiti naslov prvaka Španjolske, ali vjeruje da će to biti dosta kompliciran zadatak.

'Pobijediti u deset preostalih utakmica nije ni najmanje lak zadatak. Samim time što će Real početi ponovno pobjeđivati i to već ovoga vikenda. Šest bodova je još uvijek jako puno', rekao je trener Barcelone na konferenciji za novinare dan uoči utakmica u Primeri.

Strateg Barcelone osvrnuo se i na situaciju koja se dogodila na samom kraju utakmice Villarreala i Reala u kojoj je 'žuta podmornica' iščupala bod, a sudac Romero isključio dva igrača madridskog sastava i trenera Mourinha

'Vidio sam što se dogodilo. Jako sam bio sretan konačnim ishodom utakmice, jasno, ali i razočaran načinom na koji je završila. Nemam neko posebno mišljenje o cijeloj situaciji', rekao je Španjolac i najavio susret na Mallorci protiv istoimenog domaćina.

Joaquin Caparros je odličan trener čija momčad ima prepoznatljivu igru. Zaboravimo prvu utakmica (5:0) u Barceloni, jer je on tada tek sjeo na klupu. Remijem protiv Valencije, te pobjedama protiv Atletico Madrida i Sporting Gijona u posljednja tri kola, Mallorca je pokazala da je riječ o vrlo neugodnoj momčadi, koja se uostalom još uvijek bori za mjesta koja dogodine vode u Europu. Bit će to jako teško gostovanje za nas', veli Guardiola.