RUPA BEZ DNA

Realovi navijači žele nova pojačanja!?

03.12.2009 u 15:52

Bionic
Reading

Navijači Real Madrida traže nova pojačanja u zimskom prijelaznom roku, pokazali su rezultati internetskog ispitivanja javnog mišljenja

Do četvrtka 85 posto čitatelja sportskog dnevnika Marca potvrdno je odgovorilo na pitanje treba li klub dovesti nove igrače u zimskom prijelaznom roku.

Većina navijača Reala bi da klub dovede krilo i braniča, ali i veznog organizatora igre, rezultat je ankete koju je proveo dnevnik.

Marca je u četvrtak objavila da je Real zainteresiran za mađarskog nogometaša Balazsa Dszudzsaka iz PSV-a.

Real inače dosta troši u zimskom prijelaznom roku. Prošle je godine tako za dosta novca doveo Lassana Diarru i Klaasa-Jana Huntelaara, kao i Juliena Fauberta na posudbu iz West Hama.

Predsjednik Reala Florentino Perez potrošio je oko 260 milijuna eura - što je najviši ikad potrošen iznos u svjetskom nogometu - ovo ljeto na osam igrača, među kojima su Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema.

Perez je i u prvom predsjedničkom mandatu u Realu trošio na jaka imena, tzv. 'galacticose' Luisa Figa, Zinedina Zidanea, Ronalda i Davida Beckhama.

Galacticosi su se raspali prije četiri godine i Perez je podnio ostavku u veljači 2006, ali se vratio u lipnju ove godine i obećao jaku ekipu.

Real je trenutačno drugi u španjolskom prvenstvu, a iz Kupa kralja sramotno ga je eliminirao trećeligaš Alcorcon. Daljnje sudjelovanje u Ligi prvaka nije osigurano iako 'kraljevski klub' ima dobre izglede za to.