ŠPANJOLCI TVRDE

Real sada ima prirodnog Modrićeva nasljednika, a to nije Kovačić!

23.08.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon impresivnog starta sezone svi hvale Real Madrid i predviđaju mu vladavinu španjolskim nogometom sljedećih godina, a dnevnik As smatra da je kupovinom Danija Ceballosa naš Luka Modrić dobio prirodnog nasljednika...

Madridski klub uspio je početkom lipnja u Cardiffu ono što nikome prije nije, obraniti titulu osvajača Lige prvaka, a tome je pridodao osvajanje europskog i španjolskog Superkupa u kolovozu i tako potvrdio da trenutno ima najbolju momčad na svijetu.

  • +7
Real Madrid obranio titulu prvaka Europe, Modrić, Ronaldo i društvo ušli u povijest Izvor: Reuters / Autor: John Sibley

Za razliku od uzdrmane Barcelone čija momčad i uprava trpe konstantne kritike u Španjolskoj, Real svi hvale i predviđaju mu blistavu budućnost, posebno zbog mladih talentiranih igrača koje je posljednjih godina doveo.

Mnogi vide Kovačića kao nasljednika Luke Modrića, no dnevnik As naglašava da bi po stilu igre to ipak trebao biti Dani Ceballos, veliki 21-godišnji talent doveden ovog ljeta  i od njega se tek očekuju velike stvari u Primeri.

Ceballos zasad kod Zidanea ne dobiva veliku minutažu, ali sezona je duga i sigurno će imati priliku pokazati što zna te se vjeruje da će se prije ili kasnije nametnuti treneru poput Marca Asensija koji već sada zabija ključne golove za Real.

Autor: Youtube

Osim Ceballosa i Asensija, spomenuti španjolski list vjeruje da i za 23-godišnjeg Matea Kovačića ima mjesta u udarnoj momčadi Reala u budućnosti, jer je pokazao da može odlično igrati na ofenzivnim i defanzivnim pozicijama, dok među mlade ubraja i 25-godišnjake Isca i Casemira te tvrdi da će uz njih 'kraljevski klub' sljedećih godina preuzeti posjed lopte protiv svih europskih protivnika i vladati nogometom...