već u Siječnju?

Real pripremio 113 milijuna eura za zvijezdu Manchester Cityja

21.10.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Madridski Real muku muči s rezultatima. A primarni razlog tome je što čelnici 'kraljevskog kluba' nisu pronašli adekvatnu zamjenu za Cristiana Ronalda

Real Madrid je u problemima. Pet utakmica su bez pobjede, s time da u četiri dvoboja nisu zabili ni gola. Naravno, prvi na listi za odstrijel je trener Julen Lopetegui, a sada je i svima jasno da ni predsjednik Perez nije dobro odradio posao.

Naime, nakon prodaje Cristiana Ronalda Juventusu, novom treneru nisu doveli igrača tih kapaciteta.

  • +3
Liga nacija: Španjolska - Engleska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zato su se već tijekom ljetnog prijelaznog roka spominjali razni igrači, poput Lewandowskog, Kanea... No, nije došao nitko, a sada su se Otočki mediji raspisali kako će Real već u siječnju pokušati dovesti igrača Manchester Cityja.

Engleski reprezentativac Raheem Sterling na Realovom radaru je neko vrijeme, a 'kraljevima' je postao zanimljiv nakon spoznaje da još nije produžio ugovor sa Cityjem.

Naime, Sterling ima još 18 mjeseci ugovora s 'građanima', a od aktualnog kluba traži i povećanje tjedne plaće sa 175.000 funti na 275.000. A taj iznos uprava kluba s 'Etihada' još uvijek nije spremna ponuditi.

Real će tako već u siječnju poslati ponudu vrijednu 113 milijuna eura.

City će ga pokušati zadržati, ali u klubu su svjesni da vrijeme radi za Real. Jer ne potpiše li Sterling novi ugovor, kako će se aktualnom ugovoru bližiti kraj, vrijednost će mu padati, pa spomenutih 113 milijuna eura zvuči vrlo primamljivo.

U Madridu su se posebno zainteresirali za engleskog napadača nakon utakmice u Ligi nacija, kada je Španjolcima utrpao dva gola.