NEMA VIŠE NIKAKVE DILEME

Real prima pljusku za pljuskom; u Madridu saznali da je bitka za Mohameda Salaha definitivno izgubljena

01.08.2018 u 19:52

Bionic
Reading

Real Madrid svim silama pokušava dovesti veliku zvijezdu, ali na nogometnoj tržnici doživio je novu bolnu pljusku – postalo je jasno kako se ni Mohamed Salah neće pojaviti u svlačionici na Santaigo Bernabeu

'Kraljevski klub' je prodajom Cristiana Ronalda u Juventus izgubio veliki dio svojeg glamura. U Madridu su sigurno vjerovali da će privući neku novu zvijezdu, ali mega transfer, kakvih su u prošlosti napravili na desetke, još se nije dogodio, a možda ni neće.

Brojna velika imena 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' spominjala su se kao buduće akvizicije euorpskog prvaka, ali Neymar (PSG), Harry Kane (Tottenham) i Eden Hazard (Chelsea) ostaju u svojim klubovima. Barem zasad...

Real se zato okrenuo prema Mohamedu Salahu koji je u samo jednoj sezoni postao božanstvo u Liverpoolu. Egipatski faraon tiha je patnja španjolskog velikana koji je vjerovao da može kupiti ovog ofenzivca, a čak se spominjao i iznos od 200 milijuna eura te još neke opcije koje su uključivale nešto manje milijuna, ali bi Real dao i pokojeg igrača.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, Salah kojeg ugovor s Liverpolom veže do lipnja 2023., prema zadnjim informacijama potpisao je novi ugovor s 'redsima' po još boljim uvjetima te tako dao do znanja svim zainteresiranim kupcima da se vidi samo na Anfieldu.

Detalji izdašnijeg ugovora s premijerligašom još nisu poznati, a jedino što se zna da je ovim produljenjem Salah na neki način opalio pljusku Realu koji nikako ne može pronaći Ronaldovog nasljednika.

Najbolje od Mohameda Salaha Izvor: Društvene mreže