IPAK 'SAMO' HAKERI

Real na svojim web-stranicama Modrića nazvao svojim

22.08.2012 u 09:13

Bionic
Reading

Madridski dnevnik AS izvještava o Modriću i u izdanju od srijede. Navodi se da očajni hrvatski reprezentativac i dalje trenira sam u Londonu te da sve teže podnosi neizvjesnost oko vlastite budućnosti

Hakerski upad okrivili su u madridskom Realu za incident s Lukom Modrićem nakon što se ime hrvatskog veznjaka u utorak navečer moglo pronaći na popisu klupskih nogometaša.

Ubrzo nakon što su shvatili da im je netko podvalio, iz nadležnoga su klupskog odjela uklonili Modrićevu fotografiju i podatke sa stranice. Vijest se, međutim, kao i fotografija stranice, već raširila društvenim mrežama i navijačkim forumima.

Uz ime hrvatskog nogometaša koji je još uvijek formalno član Tottenhama stajalo je da je u Real stigao 2012. godine iz Tottenhama, za koji je nastupao od 2008. do 2012.

Madridski dnevnik AS izvještava o Modriću i u izdanju od srijede. Navodi se da očajni hrvatski reprezentativac i dalje trenira sam u Londonu te da sve teže podnosi neizvjesnost oko vlastite budućnosti.

Prenose Madriđani pisanje Daily Maila od utorka, kada je londonski dnevnik objavio da Daniel Levy želi kao Modrićevu zamjenu angažirati Bosanca Miralema Pjanića iz Rome. Navodno je za njega rimskom klubu ponudio 15 milijuna eura, četiri više no što su prošlog ljeta Rimljani platili dovevši ga iz Lyona.

Dok ne dobije Pjanića, koji je postao treća opcija za Andrea Villas-Boasa nakon što su otpali Portov Joao Moutinho i Rennesov Yann M'Vila, napisao je Mail, Levy neće pustiti Modrića.

Pjanić je u utorak reagirao na vijest izjavom da mu se ne ide nikamo iz Rima, a Tottenham, barem prema pisanju istog dnevnika, tijekom dana već pronašao novoga potencijalnog kandidata za Modrićevu zamjenu.

Riječ je o povremenome brazilskom reprezentativcu iz Šahtara, 24-godišnjem Willianu, čija je tržišna vrijednost oko 20 milijuna eura.

Prije godinu dana u intervjuu za Mail Willian je rekao da bi volio zaigrati u Premierligi. Upitan s kim bi usporedio svoj igrački stil, odgovorio je – "s Modrićem".

Novac koji bi od Reala dobio za Modrića Levy također razmišlja uložiti u centarfora brazilske reprezentacije i Internacionala iz Porto Alegrea Leandra Damiaa, sa šest golova najboljeg strijelca nedavnoga olimpijskog turnira.