'kraljevi' kreću u akciju

Real Madrid već pripremio 70 milijuna eura za nasljednika Luke Modrića; otkriven je pakleni plan Zidanea i čelnika kluba

10.01.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Real Madrid pripremio je u svom proračunu čak 70 milijuna eura za 23-godišnjeg veznog igrača Fabiana Ruiza iz Napolija

Fabian Ruiz je na ljeto 2018. godine stigao iz Real Betisa u Napoli za 30 milijuna eura, a sada bi mogao otići u Real Madrid za više nego dvostruki iznos. Ruiz je prije Danija Olma bio kapetan U-21 španjolske i kao takav ju je predvodio do zlata na Europskom prvenstvu na kojem je proglašen i najboljim igračem.

Dobre igre dovele su ga, baš kao i Danija Olma, do poziva u španjolsku A reprezentaciju. Ove sezone je bio sjajan i u Italiji gdje je u dresu Napolija u Ligi prvaka i Serie A u 22 utakmice zabio gol i upisao dvije asistencije. Sve to dovelo ga je na metu brojnih europskih velikana, a jedan od njih je posebno zagrizao.

Real Madrid ga prati već neko vrijeme i u klubu ga vide -pogotovo trener Zinedine Zidane - kao idealnu zamjenu za Luku Modrića koji već ulazi u kasne nogometne godine (u rujnu će imati 35!). Očito su u Realu mišljenja kako bi 23-godišnji Španjolac uz Modrića kao mentora mogao stasati, a onda ga kroz koju godinu i zamijeniti u ulozi glavnog kreatora i ključnog veznjaka. Navodno je ljetos Napoli za njega tražio čak 100 milijuna eura, a Real će navodno uskoro ponuditi nešto manje od toga, maksimalno 70 milijuna eura koliko su već pripremili.

Tako se doznaje kako 'kraljevski klub' zaista sprema na adresu Napolija poslati ponudu od 70 milijuna eura, a prednost vide u tome što Ruiz odugovlači s potpisivanjem novog ugovora. Iako mu sadašnji ugovor vrijedi do 2023. godine, on navodno želi u Real pa bi se ove zime mogao napokon dogoditi ovaj veliki transfer.