NOVI TRANSFER

Real Madrid sprema ponudu za Isca

14.06.2013 u 11:12

Bionic
Reading

Iako je bio na pragu prelaska u redove Manchester Cityja, mladi španjolski nogometaš Isco mogao bi ipak završiti u Real Madridu, tvrdi španjolski AS

Isco, koji se trenutno nalazi s U21 reprezentacijom Španjolske na Europskom prvenstvu, je nedavno izjavio da se toplo nada da će nastaviti karijeru u Cityju kod svog dosadašnjeg trenera u Malagi - Manuela Pellegrinija. Međutim, to su bile njegove riječi prije javnog interesa Real Madrida. Španjolac ne želi razgovarati o svojoj budućnosti do završetka Eura, kada će otvoreno započeti pregovore s oba kluba.

Iscova otkupna klauzula iznosi 35 milijuna eura, što su oba kluba bez ikakvih problema spremna platiti. Pred Iscom je uistinu teška odluka, u kojoj bi ipak u konačnici mogao prevagnuti njegov, kako ga on sam naziva, "nogometni otac" Pellegrini, koji je od ovoga ljeta novi menadžer "građana".

Recimo i da bi eventualni dolazak Isca u Real Madrid mogao "naštetiti" našem Luki Modriću, koji se pak tek treba ponovno izboriti za mjesto u momčadi kod novog trenera nakon odlaska Josea Mourinha. Taj novi trener će gotovo sigurno biti Carlo Ancelotti.